Vaikuttajamarkkinointitoimisto Asennemedian riveissä aloittavat tammikuussa yes girl -sivustolta tutut Petra Wettenranta, Kriselda Mustonen ja Adama Sofia Jallow. Kolmikko aloittaa yes girl -hyvinvointipodcastin.

”Me yes girlit, eli Adama, Kriselda ja Petra, keskustelemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista rennolla asenteella. Luvassa on inspiraatiota itsensä kehittämiseen positiivisen psykologian sekä omien elämänkokemustemme kautta - pizzaa ja viiniä unohtamatta”, kertovat Wettenranta, Mustonen ja Jallow tiedotteessa.

”Seuraajamme ovat avoimia, tasapainoa ja henkistä hyvinvointia hakevia tyyppejä. Materian sijaan he panostavat elämänlaatuunsa niin fyysisellä kuin psyykkisellä tasolla. Uudet kokemukset, hyvä ruoka ja uteliaisuus maailmaa kohtaan yhdistävät meitä.”

Aamukahvilla-blogista tuttu Henriikka Reinman aloittaa puolestaan Asennemedian riveissä tammikuussa keskusteluohjelmatyyppisen podcastin. Podcastissa tullaan käsittelemään Reinmanin seuraajien eniten pitäviä teemoja, kuten unelmia, opiskelua, ystävyyttä ja ympäristöaiheita. Studiossa on aina vaihtuva vieras.

Asennemedia on palkannut myös uudeksi asiakkuuspäälliköksi Niklas Salosen, joka on työskennellyt aiemmin viestintätoimisto Vapa Medialla.

”Olen seurannut Asennemedian kasvua jo pidemmän aikaa. Asennemedian projektit sekä työt ovat olleet todella mielenkiintoisia ja tätä päivää. Työt vaikuttavat juuri sellaisilta, joissa haluan ehdottomasti olla tulevaisuudessa myös mukana. Tuon mukanani Asennemedialle vahvaa myynti- ja markkinointiosaamistani. Odotan innolla pääseväni tekemään töitä alan arvostetuimpien mielipidevaikuttajien kanssa”, kertoo Salonen.

Tapahtumatuotantojen osaamista puolestaan tuo mukanaan Erika Lumme, joka on aloittanut Asennemedialla tuottajana. Lumme työskenteli aiemmin tapahtumatoimisto Roofissa.