ScottEvest-yrityksen perustaja ja Shark Tank -ohjelmastakin tuttu Scott Jordan sai asiakaspalautteen, joka koski ScottEvest-liivien takuuta.

Asiakkaan vuosi sitten Amazonista ostaman liivin vetoketju oli mennyt rikki. Yhtiö ei ollut kuitenkaan suostunut laittamaan vikaa kahden vuoden takuun piikkiin, sillä takuu koski vain ScottEvestin omasta verkkokaupasta ostettuja tuotteita.

Kun liiviensä takana seisova Jordan kuuli asiasta, hän päätti yllättää pettyneen asiakkaan henkilökohtaisella sähköpostiviestillä. Viestissä Jordan ilmoittaa lähettävänsä asiakkaalle uuden liivin rikkinäisen tilalle.

Lisäksi Jordan kertoo yhtiön jälleenarvioineen takuu-asiaa palautteen jälkeen. Uuden linjauksen mukaan kaikissa liiveissä on kahden vuoden takuu, ostopaikasta riippumatta.

Yllätykset eivät kuitenkaan lopu siihen. Nimittäin Jordan liitti viestin loppuun vielä henkilökohtaisen videoviestin, jossa hän pahoittelee tilannetta:

”Minun mielestäni kaikkien asiakkaidemme tulisi tietää, että seisomme tuotteidemme takana, oli ne sitten ostettu verkkokaupastamme, Amazonista tai toiselta jälleenmyyjältä”, Jordan sanoo videolla.

”Kertoisitko ystävällisesti meille kokosi, värivalintasi ja osoitteesi, niin lähetämme sinulle uuden liivin kotiin.”

Asiakas tuli tästä palautteen huomioimisesta niin iloiseksi, että pyysi saada julkaista Jordanin vastauksen blogissaan. Hän lupasi myös, ettei jatkossa enää arvostele tuotteen vetoketjuja.

Jordan julkaisi sähköpostiviestin Facebook-sivuillaan 6. syyskuuta.