MTV Median Ava-kanavan uudistus tuli ruutuun eilen. MTV haluaa osallistaa Avan katsojia mahdollisimman paljon ja talo on tehnyt uudistusta yhdessä yleisön kanssa.

Lanseerauksen yhteydessä kanava julkisti myös Dome Karukoskelta tilaamansa lyhytelokuvan "Valtatie 13". Suomalaisten naisten tarinoiden pohjalta käsikirjoitetun elokuvan pääosia näyttelevät Lotta Lindroos ja Marjut Maristo.

MTV Median markkinointijohtaja Anu Perrotta (kuvassa) kertoo, että lyhytelokuvalla yhtiö haluaa lunastaa Avan "Luodaan yhdessä" -lupausta. Hänen mukaansa perinteinen mediakampanja ei olisi riittänyt kanavauudistuksen ulostulossa.

"Elä niin kuin opetat. Uudistuksen lanseeraus on vasta tien alku. On mielenkiintoista nähdä kuinka katsojat ottavat kanavauudistuksen vastaan", Perrotta sanoo.

Perrotan mukaan mainostajat ovat ottaneet kanavan uuden katsojia osallistavan konseptin innolla vastaan. MTV Media markkinoi Avaa vahvasti lanseerauksen ympärillä omissa kanavissaan ja ulkomainonnassa.

Perrotan mukaan MTV Media haluaa laajentaa katsojia osallistavaa otettaan myös talon muihin brändeihin. Hänen mielestään naisille suunnattu Ava oli sopiva brändi, mistä aloittaa vuorovaikutteisen tv-tekemisen aikakausi.

Katso kuvagalleria Avan lanseerausjuhlista täältä.