Markkinoinnin palveluyhtiö Avidly alentaa tulosohjeistustaan.

Avidly arvioi nyt, että vuoden 2019 liikevoitto jää tappiolliseksi. Liikevaihdon osalta Avidly ei muuta ohjeistustaan, vaan arvioi edelleen, että liikevaihto vuonna 2019 on 22-24 miljoonaa euroa.

Avidlyn aiempi ohjeistus vuodelle 2019 oli, että liikevaihto on 22-24 miljoonaa euroa ja liiketulos on voitollinen. Uuden ohjeistuksen mukaan liikevaihto on 22-24 miljoonaa euroa ja liiketulos on tappiollinen.

Vuonna 2018 liiketulos oli 0,6 miljoonaa euroa.

"Inbound-liiketoiminta-alueelle tehtyjen etupainotteisten rekrytointien saaminen laskutettavaan työhön on vienyt arvioitua kauemmin aikaa. Aikaa on kulunut myös integraatioprosessien tehostamiseen hankkimamme saksalaisen Netpress GmbH:n toimintojen liittämisessä Avidlyyn. Vaikka kolmas kvartaali jäi inbound-liiketoiminnassa tappiolliseksi, arvioimme neljännen kvartaalin olevan voitollinen”, väliaikainen toimitusjohtaja Mikko Marttinen sanoo tiedotteessa.

”Pidämme tärkeänä panostaa nyt inbound-liiketoiminnan kasvuun ja käyttää osakeanneissa kerättyjä varoja uuden strategian täysimääräiseen toteuttamiseen lyhyen tähtäimen kannattavuuden kustannuksella”, Marttinen sanoo.

Yhtiö on käynnistänyt Markkinoinnin palvelut -liiketoiminta-alueen kannattavuuden parantamiseksi syksyllä erillisen kannattavuushankkeen. Yhtiön tarkoituksena on tehostaa projektitoimintojen myyntiä ja prosesseja ilman henkilövähennyksiä.

Lue lisää: Avidlyn toimitusjohtaja vaihtuu

Lue lisää: Avidly ostaa HubSpot-teknologiaa käyttävän saksalaisen markkinointitoimiston

Lue lisää: Avidlyn liikevaihto kasvoi, mutta tulos painui tappiolliseksi