Axa Fahler on aiemmin muun muassa ollut perustamassa Intohimotoimisto Cassius ta. Viimeisimpänä hän on työskennellyt Hasan & Partners in luovana johtajana.

Fahler on suunnittelu-urallaan voittanut muun muassa 6 Kulta Huippua, 17 Hopea Huippua sekä Kaiku-kilpailun Grand Prix’n. Vapaa-aikanaan Fahler harrastaa lukemista, joogaamista ja toimii IFK:n A-nuorten joukkueenjohtajana.

”Folkissa meidän kunnianhimoinen tavoitteemme on tehdä parhaita töitä, luoda jotain sellaista, mikä jää elämään kulttuurissa ja markkinointialan historiassa. Sen saavuttamiseen tarvitaan tietysti parhaat tekijät. Axa on erinomainen lisäys jo-olemassa-olevaan ykköstykistöömme”, kommentoi Folkin toimitusjohtaja Tommi Laiho.

Fahler mukaan Folkissa vetivät häntä puoleensa sopivan ketterä koko, rempseä työkulttuuri ja ennen kaikkea laadukas luova työ.

”Olen varma, että pääsen tekemään urani parhaat duunit vanhojen taistelutovereideni Tommi ’Hunk’ Laihon ja Tommy ’Big Mac’ Mäkisen rautanyrkkien alla. 18 vuoden alan kokemuksen jälkeen koen nyt olevani henkisesti valmis tähän reissuun”, Fahler kommentoi uutta pestiään Folkin tiedotteessa.