Henkilöstöyritys Baronalla markkinointia johtanut Tuomas Haapsaari on siirtynyt johtamaan kasvua Snowfox.AI:hin, joka automatisoi ja kehittää talousjohtamista tekoälyn avulla.

Haapsaaren tausta on vahvasti modernissa myynnissä ja markkinoinnissa, ja uudessa tehtävässään hän pääsee hyödyntämään monipuolista kokemustaan asiakastyössä.

”On hienoa päästä mukaan yritykseen, joka tuo taloushallintoon täysin uuden tekoälyyn nojautuvan ratkaisun. Meillä on käsissämme maailmanluokan innovaatio sekä osaava ja innostunut tiimi, jota lähden täysillä tukemaan”, Haapsaari sanoo tiedotteessa.

Snowfox.AI on tuonut markkinaan tekoälyä hyödyntävän ratkaisun, joka automatisoi suurilta osin ostolaskujen käsittelyprosessin. Suunnitelmana on saavuttaa lähiaikoina vahva markkina-asema kotimaassa ja vastata kysyntään nopeasti myös maan rajojen ulkopuolella.

”Tuomaksen energia, osaaminen, näytöt ja tausta antavat erinomaisen perustan johtaa Snowfox.AI:n kasvua ja hän tulee varmasti panostamaan niin sisäiseen tiimityöskentelyymme kuin lisäarvon tuottamiseen asiakkaidemme arjessa”, Snowfox.AI:n toimitusjohtaja Ville-Veikko Laukkanen sanoo.

Vuonna 2018 perustettu suomalaisomisteinen Snowfox.AI kuuluu samaan Bravedo-konserniin kuin Barona.

Lue lisää: Henkilökohtaisella Google-mainonnalla houkutellut Barona valitsi markkinointijohtajakseen Aarne Töllisen

Lue lisää: Baronan Google-haun löytö Aarne Töllinen: ”Minun on helppo samastua Baronan filosofiaan työelämästä ja työllistymisestä”