Kirjakustantamo Basam Books on uudistunut Viisas Elämä Oy:ksi. Uusi nimi on poimittu Basam Booksin lippulaivatuotteelta, Viisas Elämä -kirjasarjalta.

Nimensä lisäksi Viisas Elämä on uudistanut johtoaan.

Yrityksen toimitusjohtajana on aloittanut KTM Heli Le, jolla on pitkä kokemus kansainvälisten kuluttajabrändien myynnistä ja markkinoinnista. Basam Books Oy -kustantamon vuonna 1993 perustanut Batu Samaletdin jatkaa edelleen Viisas Elämä Oy:n kustantajana ja hallituksen puheenjohtajana.

Viisas elämä -logo on muokattu jo käytössä olleen Basam Booksin logon pohjalta. Logon ja graafisen ilmeen suunnittelussa ovat aikoinaan olleet mukana Suunnittelutoimisto Pentti Järvinen ja suunnittelija Jari Silvennoinen. Ilmettä on vuosien varrella muokattu ja kehitetty talon sisällä erilaisiin mainostarpeisiin.

Tähtäimessä uusia liiketoimintoja

Uudistunut Viisas Elämä laajantaa liiketoimintaansa kirjojen kustantamisesta ja hyvinvointitapahtumien järjestämisestä koulutustoimintaan sekä verkkopalveluihin.

Viisas Elämä aikoo lanseerata oman nettimedian, verkkokoulutuksia, seminaareja sekä webinaareja hyvinvointiaiheista. Kustantamon suunnitelmissa on myös teemaan sopivia hyvinvointimatkoja.

Yrityksen mukaan laajentumisen tavoitteena kasvattaa Viisas Elämä Oy:stä monialainen ja kokonaisvaltainen hyvinvointitalo.

Yhtiön on tarkoitus myös uudistaa visuaalinen ilmeensä yhtenäiseksi. Viisas Elämä etsii parhaillaan sopivaa suunnittelutoimistoa uuden ilmeen ideoimista varten.