Verkkokauppa

Anna Juvonen 2.2.2011 09:39 päivitetty 4.2.2016 09:56

Battery avaa verkkokaupan

Energiajuomabrändi Battery aloittaa helmikuun puolivälissä kansainvälisille kuluttajille suunnatun verkkomyynnin.

Sinebrychoffin energiajuomabrändi Battery aloittaa helmikuun puolivälissä verkkomyynnin.

Sinebrychoffin viestintäpäällikkö Timo Mikkola kertoo, että verkkokaupan toteuttaa keravalainen Suomikauppa.fi, missä Battery saa oman batterydrinkstore.com-alustansa.

40 maassa myytävän energiajuoman verkkokauppa on suunnattu kansainvälisille kuluttajille. Tarkkoja tilauskokoja ei vielä ole määritelty, mutta Mikkola arvelee, että 24 tölkin myyntierä on luonteva minimitilaus.

Batteryn ulkoasu uudistuu. Studio Salokannel & Toivosen suunnittelema ulkoasu yhtenäistää Batteryn pakkaukset Suomessa ja ulkomailla. Mikkolan mukaan kevään aikana suoritetaan pehmeä vaihto, jossa uudet tuotteet ilmestyvät kauppoihin sitä mukaa kun vanhat myydään pois alta.

"Haluamme tietyin väliajoin uudistaa Batteryn ilmeen sen olennaisten elementtien mukaan. Uusi ilme on entistä virtaviivaisempi ja tiukempi", Mikkola sanoo.

Uudessa ilmeessä eri maut erottuvat pakkauksen yläreunan raidan väristä. Perus-Battery on kokonaan musta. Markkinoille on tulossa myös uusi kierrätysmuovipullo.

Ilmeuudistus näkyy jo käynnissä olevasta ulkomainoskampanjasta. Mikkolan mukaan kampanja leviää kevään aikana ainakin verkkoon ja televisioon.

Batteryn mainonta ulkomailla on yhtenäistä kotimaisen mainonnan kanssa. Mikkolan mukaan jälleenmyyjät suunnittelevat Battery-mainonnan ulkomailla kotimaisen markkinointiviestintään pohjaten.

Battery-brändi iskee vauhdista nauttivien kohderyhmään aloittamalla yhteistyön moottoriurheiluvaatteita valmistavan Sinisalon kanssa.

Yhteistyö synnyttää “Sinisalo Powered by Battery” -motocross-vaatemalliston. Tuotepaketti on osa vuoden 2012 Sinisalo-mallistoa, joka on sekä suomalaisten että kansainvälisten huippukuskien ja harrastajien käytössä loppuvuodesta 2011.

Battery sponsoroi viime vuonna Antti Pyrhösen AP Racing -tallissa MX3-sarjassa kisaavaa chileläistä Alejandro Noemia.