Nova

Ilkka Jauhiainen 17.12.2015 11:48 päivitetty 4.2.2016 11:05

Bauer laittaa katkolle lähes kaikkien Novan juontajien sopimukset - "Pyrimme siihen, että kanava kuulostaa tutulta"

MTV

Novan juontajat ovat yhtä lukuun ottamatta alihankkijoita. Bauerin toimitusjohtajan mukaan juontajakaartiin voi tulla muutoksia.

Radiokanava Novan siirtyessä Bauer Medialle menevät katkolle myös alihankkijoiden sopimukset. Muutos koskee lähes kaikkia Novan juontajia. Heistä vain yksi on vakinaisessa työsuhteessa.

"Käymme nämä asiat läpi tammikuussa. Juontajissa voi tulla pieniä muutoksia mutta pyrimme siihen, että kanava kuulostaa uudelleen organisoinnin jälkeen mahdollisimman tutulta", sanoo Bauer Media Oy:n toimitusjohtaja Leena Puntila.

Bauer on jo päättänyt lopettaa päivittäisen 7 oikein -ohjelman. Sitä ovat vetäneet muun muassa Antero Mertaranta, Katja Ståhl, Heikki Harma, Paula Noronen ja Marco Bjurström.

"Osa heistä saattaa palata kanavalle jossain toisessa ohjelmassa", sanoo Puntila.

Ståhl ilmoitti Facebook-sivullaan jo marraskuussa "saaneensa kenkää" säästösyistä, ja Bjurström kertoi itselleen käyneen samoin. Novan ohjelmapäällikkö Samuli Aaltonen sanoi tuolloin Iltalehdelle, että 7 oikein -ohjelma lopetetaan, koska ohjelmakartta uudistuu vuodenvaihteessa. Jo tuolloin liikkui huhuja Novan myymisestä Bauerille.

Bauer aloittaa myös työsuhteessa olevaa henkilökuntaa koskevat yt-neuvottelut, jotka koskevat 140 henkeä. Vähennystarve on 20-25 henkeä. Suurin osa myynnin, tekniikan ja hallinnon henkilöstöstä on työsuhteessa.

Juttua muokattu 17.12. klo 12:17: Muutettu otsikon muotoilua katkaisusta katkolle laittamiseen.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö