Bauer Media jatkaa kanavavalikoimansa kasvattamista. Torstaina se tiedotti, että Valtioneuvosto on hyväksynyt OY Basso Media LTD:n ja sen mukana yhtiön radioliiketoiminnan myynnin Bauer Media Holding Oy:lle.

Basso jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä, kertoo tiedote.

Kauppa vahvistaa Bauer Median asemaa kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtajana.

”Kaupallisen radion viime vuosien kasvu ja kehitys sekä kuuntelulla että euroilla mitattuna on ollut vakuuttavaa”. kommentoi Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen.

”Uskomme siihen, että vahvistamalla tarjontaamme entisestään, voimme palvella kuuntelijoitamme ja asiakkaitamme tulevaisuudessa entistäkin paremmin”, Tenkanen toteaa.

Tenkasen mukaan nyt, uuden toimilupakauden alkuvaiheessa on ollut erityisen hyvä tilaisuus kartoittaa kaupallisen radiokentän uudet mahdollisuudet. Helmikuussa Bauer Media osti Kuunappi Radioliiketoiminta OY:n ja sen myötä Radio Classicin liiketoiminnan.

Vuonna 2004 perustettu Basso Media sai radioluvan vuonna 2007 ja laajeni vuonna 2012 osavaltakunnalliseksi. Viime vuoden syyskuussa Basso herätti huomiota kanavauudistuksella eli lopettamalla kertaheitolla kymmeniä musiikkiohjelmia. Kanava oli tullut tunnetuksi laajan DJ-joukon tekemillä erikoisohjelmilla.