Kotimainen lifestyle-brändiBillebeino sekä urheiluvaatteistaan ja -välineistään tunnettu Umbro julkaisevat tänään torstaina yhteisen malliston. Mallisto keskittyy jalkapalloon ja katumuotiin.

Billebeinon verkkokaupassa myytävä mallisto koostuu college-paidasta, pelipaidasta, tuulipuvusta sekä myöhemmin julkaistavasta jalkapallosta.

Uuden malliston pelipaidasta on saatu esimakua Suomen korkeimmalta sarjatasolta. Umbron yhteistyöseura FC Lahti pelasi Umbron ja Billebeinon pelipaidoissa Veikkausliiga-ottelun sunnuntaina HIFK:ta vastaan. Myös EPS T-06 -joukkue pelaa parhaillaan Helsinki Cupissa yritysten uusilla pelipaidoilla.

Jääkiekon pelaamisen vuonna 2017 lopettaneen Ville Leino n vaatebrändi Billebeino on tähän asti yhdistetty jääkiekkoilijoihin, joten jalkapallo on yritykselle uusi valtaus.

Yritys on ollut viimeiset kolme vuotta kovassa nosteessa. Viime vuonna yritys kasvatti liikevaihtoaan reilulla puolella miljoonalla eurolla, 2,25 miljoonaan euroon. Liiketulos oli 446 000 euroa. Kolme vuotta sitten, vuonna 2016, yrityksen liikevaihto oli vasta 700 000 euroa.