Ruotsalainen urheiluvaateyritys Björn Borg ja Suomen suurimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutuva Weekend Festival ovat julkistaneet yhteisen vaatemalliston. Björn Borgin ja Weekendin tuotevalikoimaan kuuluu boksereita ja miehille ja naisille sopivia huppareita ja t-paitoja.

Kyseessä on uniikki mallisto, jonka vaatteiden kuva-aiheina on tyyliteltyjä Weekend Festivalin logoja. Yhtenä osana mallistoa ovat WKND x Björn Borg -bokserit, joissa malliston logo näkyy vyötärönauhalla.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että Björn Borg lähti mukaan ehdotukseemme yhteisestä mallistosta. Björn Borg on meille täydellinen yhteistyökumppani, koska sen luonne ja tuotteet edustavat samaa korkeaa laatua ja monipuolista visuaalista tunnelmaa, joka on ominaista myös Weekend Festivalille”, sanoo festivaalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen tiedotteessa.

Björn Borg on tehnyt aiemminkin yhteistyötä musiikkimaailman kanssa. Muutama kuukausi sitten yhtiö lanseerasi malliston yhdessä ruotsalaisen pophuipun Robynin kanssa.

”Urheilutapahtumissa olemme jo tuttu brändi, mutta festivaalit on meille uusi mieluinen aluevaltaus. Meitä yhdistää Weekendin kanssa sama kohderyhmä, joka muutoinkin käyttää paljon tuotteitamme. Innolla odotan, kuinka mallisto otetaan vastaan”, kertoo Björn Borg Suomen markkinointipäällikkö Julia Väyrynen.

Weekend Festival järjestetään Helsingissä 19.–20. heinäkuuta. Björn Borgin ja Weekend Festivalin mallistoa myydään festivaalialueella ja lisäksi ennen tapahtumaa festivaalin pop up -pisteessä Helsingin Forumissa.

Weekend Festivalilla esiintyvät tänä vuonna muun muassa Swedish House Mafia, Armin Van Buuren, Tungevaag & Raaban, Pyhimys, Anna Puu ja Cledos.