Kampanjat

M&M 7.9.2015 07:22 päivitetty 4.2.2016 11:00

Björn Borgilta Tinder-henkinen sovellus treenaajille - toimii vain, jos pysyt liikkeessä

Björn Borg

Björn Borgin uuden malliston yhteydessä lanseerattava sovellus kannustaa etsimään uusia treenikavereita.

Ruotsalainen urheilumuotibrändi Björn Borg lanseeraa syksyn ja talven mallistonsa yhteydessä Sprinter-sovelluksen.

Sprinter on saanut inspiraatiota deittisovellus Tinderistä, josta perusidea ja toiminnot on säädetty aktiiviseen elämäntyyliin sopivaksi.

Käyttäjä voi sovelluksessa etsiä ja löytää itselleen uusia treenikavereita ympäri maailman. Sovelluksen avulla Björn Borg haluaa kannustaa treenaamaan samanhenkisessä seurassa ja parantamaan yhdessä treenituloksia.

"Päätimme lanseerata AW15-sporttimallistomme uuden Sprinter-sovelluksen kautta, jotta voisimme jakaa visiotamme ja saada käyttäjät tuntemaan itsensä aktiivisiksi ja viehättäviksi. Uskomme että treenaamalla yhdessä tiiminä suoriudut paremmin", sanoo markkinointijohtaja Jonas Lindberg Nyvang tiedotteessa.

Kuva: Björn Borg

Sprinterissä käyttäjät voivat seurata toisensa nykyistä sijaintia, mikä mahdollistaa treenikaverin löytymisen nopeasti lähistöltä. Sovelluksen kautta treenikuvat ja -videot voi jakaa myös Facebookiin ja Instagramiin.

Sovelluksessa piilee myös aktiivisuuteen kannustava piirre. Sprinter seuraa käyttäjän liikkeitä ja säästää samalla sovelluksessa käyttäjän tilille "polttoainetta", jota tarvitaan avaamaan sovelluksen keskeisiä toimintoja, kuten muiden käyttäjien selailua ja pikaviestejä. Käyttäjän on siis pysyttävä aktiivisena, jotta sovellus toimii.

Sovellus on ilmainen ja ladattavissa iPhone-älypuhelimille App Storesta ja verkkosivuilta 7. syyskuuta alkaen.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö