Demokraattien presidenttiehdokkaaksi Yhdysvalloissa pyrkivä liikemies ja miljardööri Michael Bloomberg on päättänyt yhdessä kampanjatiiminsä kanssa laittaa astetta isomman vaihteen silmään, uutisoivat muun muassa AdAge ja CBS News.

Donald Trumpin pitäessä vaalitilaisuuksia Phoenixissä ja Las Vegasissa viime viikon lopulla lähialueiden mainostaulut ivasivat istuvaa presidenttiä armotta.

Mainostauluilla oli nähtävillä erilaisia tekstejä, kuten: ”Donald Trump huijaa golfissa, Mike Bloomberg ei tee näin”, Donald Trumpin muuri kaatui”, Donald Trump syö palanutta pihviä, Mike Bloomberg pitää mediumista” ja ”Donald Trump teki konkurssin johtaessaan kasinoa”.

Kaiken takana on Bloombergin kampanjatiimi, joka on selkeästi päättänyt laittaa Trumpille kovan kovaa vastaan. Mainostaulut teksteineen julkistettiin perjantaina myös Bloombergin kampanjan virallisella Twitter-tilillä.

Bloomberg on käyttänyt kampanjaansa tähän mennessä jo yli 300 miljoonaa dollaria ja tahti ei AdAgen datakeskuksen tietojen mukaan ole hiipumassa.

Ei ole varmuudella tiedossa, mikä taho ulkomainosten takana on, mutta Bloomberg on mediatietojen mukaan värvännyt tukijoukkoihinsa edustajia McCannin kaltaisten palkittujen toimistojen joukosta.

Yhdysvaltain presidentinvaalit käydään 3. marraskuuta. Presidenttipeli jatkuu kalkkiviivoille saakka. Donald Trump on nimittäin kilpailijansa omistaman taloustietotoimisto Bloombergin mukaan ostanut itselleen YouTuben etusivun tuona päivänä.