Autobrändi Volkswagen on julkaissut Saksassa mainosspotin, jossa lapset haaveilevat autoista. Jännittävän käänteen mainoksen tuo se, että yksikään unelma-autoista ei ole mainostajan, kertoo Creativity.

Grabarz & Partners in suunnittelemassa mainoksessa lapset haaveilevat muun muassa Porsche sta, Bugatti sta ja Ferrari sta. Ensimmäinen Volkswagen nähdään mainoksen lopussa, kun pikkupoika ihailee parkkihallista ulosajavaa luksusautoa tietä ylittäessään. Samaan aikaan tiellä ajaa mies Volkswagenillaan, jonka automaattinen jarrutoiminto estää yliajon. Videon voit katsoa täältä.

"Harvat lapset unelmoivat Volkswagenista. Jatkakaa unelmointia, lapset", mainoksessa todetaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen Volkswagen-spotti, jossa todetaan, että volkkareissa ei ole yhtä paljon viehätysvoimaa kuin vaikkapa luksusautoissa, mutta sitäkin enemmän turvallista ja hyödyllistä teknologiaa.

Iso-Britannin VW-mainoksessa todettiin hiljattain, että autot ovat liian turvallisia Hollywood-elokuvien pakoautoiksi. Ranskan markkinoille suunnatussa mainoksessa taas ihailtiin, kuinka kaunista onkaan, kun "mitään", kuten kolaria, ei tapahdu.