Uusi Burger King -ravintola aukeaa Siilinjärven Shell Helmisimpukka -huoltoaseman yhteyteen sen jälkeen, kun huoltoaseman iso remontti valmistuu prin kuukauden kuluttua. Ravintolassa on 86 asiakaspaikkaa, ja uusia työntekijöitä palkataan noin 20 henkilöä.

Suomessa liikenneasemille avatut ravintolat ovat Burger Kingin mukaan toimineet hyvin ja saaneet asiakkailta positiivista palautetta. Siksi odotukset uutta ravintolaa kohtaan ovat korkealla.

"Etsimme jatkuvasti uusia liikepaikkoja. Olemme innoissamme tulossa Siilinjärvelle, vilkkaan Shell-liikenneaseman yhteyteen", toteaa Burger King Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström tiedotteessa.

Burger Kingillä on ravintola Shell-aseman yhteydessä myös Jämsässä ja Jyväskylässä. Ketju ei kuitenkaan ole sitoutunut yhteen huoltamoketjuun.

Esimerkiksi Järvenpäässä ja Helsingin Käpylässä Burger King löytyy ABC-asemalta. Pukarolla taas pääsee syömään Burger Kingiin Neste en polttoainemittareiden vieressä.

Burger King on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti: viiden ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 54 ravintolaa ja vuoden 2019 aikana ketjun tavoitteena on avata useita uusia ravintoloita ympäri Suomen.

Maantieteellisen laajentumisen rinnalla ketju on panostanut vuoden 2018 alusta uusiin myyntikanaviin. Wolt-kuljetuspalvelun lisäksi ketjussa on otettu käyttöön itsepalvelukassat, jotka tulevat käyttöön kaikkiin ravintoloihin vuoden 2019 aikana.