Christoffer Hultin aloitti Suomen GroupM:n palveluksessa vuosi sitten. Hän aloitti joulukuussa 2016 GroupM:n Nordic Consumer Engagement Directorina.

Ennen GroupM:ää Hultin on ollut esimerkiksi perustajana, osakkaana ja toimitusjohtajana CEO Helsingissä, toimitusjohtajana OMD Finland issa, suunnittelujohtajana ja osakkaana Toinen Helsingissä ja lukuisissa eri kansainvälisissä rooleissa Nokia ssa.

"Asiakaskokemus on itselleni aina keskiössä, kun puhutaan asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisestä. Tämä on myös linjassa GroupM:n vision kanssa", Hultin sanoo tiedotteessa.

GroupM Nordicin CEO Jonas Hemmingsen kertoo konsernin asettaneen Suomen markkinalle kasvutavoitteita. Yksi tapa vauhdittaa kasvua on hänen mukaansa kokeneiden työntekijöiden rekrytoiminen.

"Olen todella tyytyväinen, että Christoffer otti tämän roolin vastaan ja johtaa ryhmäämme eteenpäin Suomessa", Hemmingsen kommentoi.

Mediatoimistot Maxus, MEC, Mediacom ja Mindshare muodostavat yhdessä GroupM Finlandin. Vuoden 2016 kokonaisliikevaihto oli yli 100 miljoonaa euroa. Maxus ja MEC jatkavat sulautuneena 1.1.2018 alkaen nimellä Wavemaker.