Tempaukset

Ville Perttula 18.12.2018 15:10 päivitetty 18.12.2018 16:14

Coca-Cola vei neljä ulkomaalaista Lappiin näkemään lunta ensimmäistä kertaa

Kerttu Penttilä
Coca-Cola kuvasi kansainvälisen mainosvideon Lapissa.

Juomajätti Coca-Cola kuvasi kansainväliseen käyttöön tarkoitetun mainoksen Lapissa.

Mainosta varten Coca-Cola vei Lappiin neljä henkilöä, joista kukaan ei ollut nähnyt lunta aiemmin. Kenialaisen Natalien, egyptiläisen Omarin, vietnamilaisen Thaon ja meksikolaisen Emilion vierailivat Lapissa yhtä aikaa Coca-Colan joulurekan kanssa.

Mainosvideossa matkailijat ihmettelevät lunta ja juovat Coca-Colaa. Videossa näkyy myös lumisissa suomalaismaisemissa kurvaileva Coca-Cola-rekka. Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä joulurekkakiertue päättyy 22. joulukuuta Lahteen.

“Halusimme kertoa, kuinka toisilleen tuntemattomat ihmiset löytävät yhteyden kokemalla yhdessä jotain ensi kertaa. Coca-Colan ytimessä on nimenomaan halu kertoa, että meitä yhdistäviä asioita on enemmän kuin erottavia”, Suomen Coca-Colan Brand Manager Iina Airaksinen kertoo tiedotteessa.

Suomen Coca-Colan mukaan paikallisesti tehtyjen tuotantojen käyttäminen on maailmanlaajuiselle juomajätille harvinaista.

Suomalaisvoimin ei ole aiemmin kuvattu Coca-Colan mainosfilmiä kansainvälisille markkinoille.

Joulufilmin suunnitteli Miltton Creative, ja sen tuotannosta vastasi Cocoa.

Korjaus 18.12.2018 Mainoksessa esiintyneitä henkilöitä ei tuotu mainoskuvauksia varten Suomeen. He olivat syksyllä muuttaneet Suomeen.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö