Mainosta varten Coca-Cola vei Lappiin neljä henkilöä, joista kukaan ei ollut nähnyt lunta aiemmin. Kenialaisen Natalien, egyptiläisen Omarin, vietnamilaisen Thaon ja meksikolaisen Emilion vierailivat Lapissa yhtä aikaa Coca-Colan joulurekan kanssa.

Mainosvideossa matkailijat ihmettelevät lunta ja juovat Coca-Colaa. Videossa näkyy myös lumisissa suomalaismaisemissa kurvaileva Coca-Cola-rekka. Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä joulurekkakiertue päättyy 22. joulukuuta Lahteen.

“Halusimme kertoa, kuinka toisilleen tuntemattomat ihmiset löytävät yhteyden kokemalla yhdessä jotain ensi kertaa. Coca-Colan ytimessä on nimenomaan halu kertoa, että meitä yhdistäviä asioita on enemmän kuin erottavia”, Suomen Coca-Colan Brand Manager Iina Airaksinen kertoo tiedotteessa.

Suomen Coca-Colan mukaan paikallisesti tehtyjen tuotantojen käyttäminen on maailmanlaajuiselle juomajätille harvinaista.

Suomalaisvoimin ei ole aiemmin kuvattu Coca-Colan mainosfilmiä kansainvälisille markkinoille.

Joulufilmin suunnitteli Miltton Creative, ja sen tuotannosta vastasi Cocoa.

Korjaus 18.12.2018 Mainoksessa esiintyneitä henkilöitä ei tuotu mainoskuvauksia varten Suomeen. He olivat syksyllä muuttaneet Suomeen.