Media

Laura Kukkonen 17.10.2018 08:02

Cosmopolitan ei kannattanut Australiassa

Kuvakaappaus verkkosivustolta
Cosmopolitan sulkee myös verkkosivustonsa Australiassa.

Bauer kertoo lopettavansa naisille suunnatun Cosmopolitan-lehden Australiassa.

Cosmopolitan-lehti lopettaa Australiassa kaikkiaan 45 vuoden julkaisuhistorian jälkeen.

Cosmopolitan-brändin omistaa kansainvälinen mediayhtiö Hearst Communications ja se on lisensoitu Australiassa Bauerille. Suomessa Cosmopolitan-lehteä julkaisee tällä hetkellä Fokus Media, jolle se siirtyi Sanomalta vuodenvaihteessa.

Australiassa Cosmopolitanin julkaisu päätty joulukuussa. Cosmoa lukee yhteensä 160 000 lukijaa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Bauer Median Australian ja Uuden-Seelannin toimitusjohtaja Paul Dykzeul sanoo Guardianin mukaan, että lehden lopettamispäätös ei ollut helppo. Hän jatkaa, ettei lehti kuitenkaan ollut "kestävällä pohjalla" Australiassa.

"Lehtien lopettaminen ei ole koskaan helppoa tai toivottavaa, eikä sitä koskaan tehdä ilman tarkkaa harkintaa kaikkien asianosaisten kanssa", Dykzeul kommentoi.

Cosmopolitanin brändi katoaa Australiasta kokonaan niin printti- kuin digiolomuodossaan. Guardianin mukaan lehden tekoon osallistunut 11 henkilön joukko "irtisanotaan tai siirretään muihin tehtäviin".

Bauer julkaisee Australiassa kaikkiaan 60 medianimikettä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Rekrytointikampanjat

20.08.2019 10:11

Mirum pullotti hikeä houkutellakseen osaajia

Creative Essence -tuoksua aiotaan lähettää sopivimmille oman portfolionsa Mirumin rekrytointikampanjan verkkosivulle jättäneille työnhakijoille.