Tempaukset

M&M 23.6.2016 10:24

DDB ja Tapaus tuovat Tony Hawkin Suomeen skeittamaan yritysjohtajien kanssa

Ville Lahtinen
DDB Helsingin ECD Joni Kukkohovi (vasemmalla), Tapauksen Timo Aalto ja DDB Helsingin luova johtaja Lauri Vassinen.

Toimistot järjestävät Nordic Business Forumin ohessa skeittikisan.

Mainostoimisto DDB Helsinki ja tapahtumamarkkinointiyritys Tapaus järjestävät syksyllä Nordic Business Forum -kumppanuutensa ohella skeittitempauksen tapahtuman yhteydessä.

Skeittikisan tuomariksi on kutsuttu tapahtuman yksi puhujista, skeittauksen 12-kertainen maailmanmestari Tony Hawk. Business SK8 for good -tempauksella halutaan tukea nuorten ja vähäosaisten mahdollisuuksia harrastaa skeittaamista.

"Moni nykypäivän yritysjohtaja on skeitannut nuorena, osa jatkaa edelleen ja merkittävä osa on myös aloitellut rakasta harrastustaan uudelleen. Nyt on aika antaa takaisin harrastukselle, jolta olemme saaneet niin paljon", Tapauksen toimitusjohtaja Timo Aalto sanoo tiedotteessa.

Tapaus vastaa tapahtuman toteutuksesta yhdessä DDB Helsingin kanssa. DDB:n skeittaava luova johtaja Lauri Vassinen kertoo, että toimisto haluaa levittää tapahtumalla skeittauksen positiivista kulttuuria laajemmin tuleville sukupolville.

"Skeittaus on luovaa toimintaa, ja luovuus on keskiössä myös kokonaisvaltaisia markkinointipalveluja tarjoavassa kansainvälisessä DDB-ketjussa", Vassinen sanoo.

"Yhdessä pääsemme hyödyntämään vahvuuksiamme. On ilo olla tekemässä tapahtumaa, jossa businessmaailman terävimmät aivot kohtaavat, mutta joka loppupäässä hyödyntää nuoria ja vähäosaisia", DDB Helsingin toimitusjohtaja Rainer Lindqvist toteaa.

Nordic Business Forum järjestetään Helsingissä 6.-7. lokakuuta 2016. Tempauksella kerätyt varat kanavoidaan tarvitseville yhteistyössä Suomen Rullalautaliiton kanssa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö