Nimitykset

Laura Kukkonen 17.4. 10:40

Demi saa uuden päätoimittajan

A-lehdet
Päivi Lehtomurto

A-lehdet on nimittänyt Päivi Lehtomurron vetämään yhtiön tyttöjenmediaa.

Päivi Lehtomurto on nimitetty A-lehtien tyttöjenmedian Demin päätoimittajaksi 17. huhtikuuta alkaen.

Lehtomurto on työskennellyt Demin parissa muun muassa tuottajana, toimitussihteerinä ja toimituspäällikkönä.

Lehtomurto seuraa tehtävässä Anni Lintulaa, joka nimitettiin vuoden alussa A-lehtien nuorten medioiden liiketoimintajohtajaksi. Aluksi hän jatkoi myös päätoimittajan tehtävässään.

Lintula kehuu Lehtomurron kokemusta digitaalisten sisältökonseptien rakentamisesta YouTubeen, Instagramiin ja Snapchatiin.

"Nuorten mediankäyttötavat poikkeavat radikaalisti aiemmista sukupolvista. Nyt on tärkeää, että olemme yhtä rohkeita kuin tytöt itse", Lehtomurto sanoo tiedotteessa.

Demi näkyy useissa eri julkaisukanavissa. Printin lisäksi Demillä on olemus verkossa ja jo mainituissa some-kanavissa. Keväällä Demi julkaisi WhatsApp-draaman. Demin toimitus tekee myös YouTube-kulttuuriin erikoistunutta Tube-lehteä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Sosiaalinen media

24.04.2018 17:31

Facebook pyytää pian hyväksymään uudet käyttöehdot – Tivi: Yhteen kohtaan tulee kiinnittää erityishuomiota

Facebook joutui keväällä melkoiseen pyöritykseen, kun ilmeni että palvelusta kerättyjä tietoja oli käytetty hämärän data-analytiikkafirman työkalun rakentamiseen. Kymmenien miljoonien ihmisten tietoja hyödyntävää työkalua käytettiin tiettävästi esimerkiksi Donald Trumpin vaalikampanjassa sekä Brexitiin johtaneessa kampanjassa.