Nimitykset

M&M 2.8.2016 12:16

Discovery Networks Finlandille uusia päälliköitä

Colourbox

Antti Haajanen ja Alexandra von Knorring-Rosti aloittavat Discoverylla syyskuussa.

Tv-yhtiö Discovery Networks Finland on nimittänyt urheilun päälliköksi Antti Haajasen ja kotimaisten ohjelmien vastaavaksi tuottajaksi Alexandra von Knorring-Rostin.

Molemman aloittavat Discoverylla 1. syyskuuta.

Antti Haajanen siirtyy yhtiöön MTV Mediasta. Hän on tuottanut urheilusisältöjä muun muassa MTV:lle ja Canal+:lle, ja toiminut eri lajien toimittajana, selostajana, Tulosruudun ankkurina ja MTV Sport Uutisten päätoimittajana.

Sanoma Mediasta Discoverylle siirtyvä Alexandra von Knorring-Rosti on toiminut vastaavana tuottajana muun muassa ohjelmissa Vain Elämää, Temptation Island Suomi, Supertähdet, Arman – Pohjantähden alla sekä Hyvät ja Huonot Uutiset.

Discovery Networks Finlandiin kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen ja Frii sekä maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World ja Investigation Discovery sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2. Lisäksi yhtiöllä on netti-tv-palvelu Eurosport Player.

Discovery Networks Finlandilla on noin 40 työntekijää Suomessa ja se on osa globaalia mediayhtiö Discovery Networks Internationalia (DNI).