The Walt Disney Companyn Direct-To-Consumer & International vahvisti, että Disney+ -suoratoistopalvelu julkaistaan kahdeksassa uudessa Eurooppalaisessa maassa 15. syyskuuta. Palvelu aloittaa tiedotteen mukaan Portugalissa, Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Islannissa, Belgiassa ja Luxemburgissa 15. syyskuuta. Suomessa palvelun hinnaksi luvataan 6,99€ kuukaudessa ja 69,99€ vuodessa.

Disney+ antaa tilaisuuden katsoa sisältöä Disneyn viihdebrändeiltä joihin kuuluvat ainakin Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Palvelussa on myös tarjolla yksinoikeudella Disney+ Originals -tuotantoja, jotka on tehty vain Disney+ -palvelua varten.

Palvelun tullessa Suomeen tilaajat pystyvät katsomaan Jon Favreaun tuottamaa ja käsikirjoittamaa sarjaa ”The Mandalorian”. Lisäksi katsottavissa on mm. ”High School Musical: The Musical: The Series”, joka on moderni versio High School Musical elokuvasarjasta. Saatavilla on myös paljon muita uutuussarjoja.

Disney+ -palvelua pystyy käyttämään lähes kaikilla mobiili- ja tv-laitteilla, mukaan lukien pelikonsoleilla ja älytelevisioilla. Käyttäjille luvataan tiedotteessa mainokseton katselu jopa neljältä eri laitteelta yhtäaikaisesti, rajaton määrä latauksia jopa kymmenelle eri laitteelle, personoituja suosituksia sekä mahdollisuus luoda jopa seitsemän käyttäjäprofiilia.