Disney llä ainakin piisaa sisältöä, sillä yhtiö omistaa elokuvayhtiö 21st Century Fox in ja Disneyn sopimus Netflix in kanssa päättyy vuonna 2019.

BGR-uutissivusto kertoo, että Disney aikoo hinnoitella palvelunsa myös huokeasti. Yhdysvalloissa palvelu maksaa 6,99 dollaria eli on edullisempi kuin Netflix tai HBO.

Palvelu avataan Yhdysvalloissa 12. marraskuuta. Disney+-palvelulla on myös suomenkielinen sivu odottamassa julkaisua. Siellä ei kerrota päivämäärää, milloin palvelu aukeaa Suomessa.

Teräväpiirtolaadulla katsomisesta ei veloiteta ekstraa. Sisältöjä voi ladata paikallisesti talteen myös ilman verkkoyhteyttä katsottavaksi, mikä on matkaillessa hyödyksi.

Palvelu on suunnattu koko perheen sisällön kanavaksi, jonka katsomista vanhempien ei tarvitse valvoa. Disney+:ssa ei näy mitään sellaista, jossa olisi ikärajana yli 13 vuoden ikä. Siksi Disneyn omistamien Marvel in ja Tähtien Sotien kaltaisten brändien kaikkia elokuvia palveluun ei kannata odottaa tulevan.

Yhteen tilaukseen voi liittää seitsemän katsojaprofiilia, ja neljä käyttäjää voi katsoa samaan aikaa yhden tilauksen kautta sisältöjä.

Twitterissä asiasta kirjoittanut elokuvatoimittaja Eric Vespe arvelee, että aikuiskatsojille suunnattu 21th Century Foxin sisältö varmaankin päätyy Hulu un, jonka Disney myös omistaa.