Duudsoneina tunnetut Jukka Hildén ja Jarno Laasala ovat rakennuttaneet näyttävän talon Helsingin kalleimpiin kuuluvalle alueelle. Tänä kesänä Pietarinkadun ja Huvilakujan kulmaan valmistuneessa talossa on kolme asuntoa.

Uudiskohteen sijainti on poikkeuksellinen, sillä Eirassa tai Ullanlinnassa rakentamattomat tontit ovat tuiki harvinaisia.

Duudsonit tai heidän edustajansa ovat haluttomia kommentoimaan arvotaloa. Huimien temppujen taitaja Jukka Hildén on muuttanut taloon perheineen, mutta tiettävästi myös kanssaduudsonit Jarmo Leppälä ja Jarno Laasala ovat olleet mukana projektissa. Tarkoituksena on ollut, että uusi talo olisi Helsingin koti kaikille kolmelle duudsonille.

Rakennusoikeus ostettiin naapuritalolta, joka omisti lähinnä parkkipaikkana toimineen alueen.

Yhtiöjärjestyksen mukaan uudessa talossa on kolme asuntoa. Suurimmassa on 133 neliötä, joista virallisia asuinneliöitä on 91. Kaksi muuta ovat aputiloineen reilun sadan neliön kokoisia.

Paikallisten kiinteistönvälittäjien mukaan asunnot ovat noin miljoonan euron arvoisia.

Duudsonit ovat Seinäjoelta lähteneitä maailmanmaineeseen yltäneitä viihdyttäjiä. The Dudesons -televisiosarjan eri tuotantokausia on esitetty yhteensä yli 150:ssä maassa.

Duudsoneiden tuotantoyhtiö Rabbit Films Oy on viimeisten tilinpäätöstietojen mukaan hyvin kannattava ja täysin velaton yhtiö.

Lähde: Arvopaperi