Dynamo & Son kertoo saaneensa viikko sitten uutta strategista vahvistusta, kun aiemmin Frankly Partnersilla työsknnellyt Laura Leskelä aloitti firmassa Brand & Business Directorina. Leskelästä tulee aisapari strategiajohtaja Heli Hytöselle, joka on työskennellyt Dynamolla toukokuusta lähtien.

”Työuraani on tehtävistä riippumatta aina ohjannut ihminen ja ihmisen ymmärtäminen. Haluan tuoda tätä ihmisymmärrystä mukanani”, Leskelä sanoo tiedotteessa.

Hänen mielestään brändin pitää luoda jollain tavalla merkitystä ja arvoa käyttäjälleen. Aidosti.

”Maailmassa, jossa on loputtomasti viestejä ja dataa, arvokkaimmat brändit auttavat ihmistä navigoimaan hälyssä ja pystyvät perustelemaan olemassaolonsa joka päivä. Brändien tulee olla helpottavia, ilahduttavia tai innostavia, herättää keskustelua ja oivaltaa uutta.”

Toimitusjohtaja Anna Holtarin mukaan Leskelän rooli on uusi ja vasta perustettu. Hän tulee olemaan Holtarin ohella merkittävässä roolissa Dynamon Fonecta-yhteistyön kanssa.

”Vahva konseptiosaaminen on ollut jo talossa pidemmän aikaa, nyt halutaan siirtää painopistettä, että olisi myös vahva monipuolinen strateginen osaaminen pohjalla kaikissa asiakkuuksissa. Sen takia luodaan nykyisille ja uusille asiakkaille uutta tarjoamaa”, Holtari sanoo M&M:lle.

Holtari haluaa, että brändiosaaminen ja markkinointiasiat ovat liiketoiminnan ytimessä. Yhtiö hakee skaalautuvaa mallia, että se voi palvella startupeja, julkisen sektorin toimijoita ja suurempia pörssiyrityksiäkin, niin b2c kuin b2b-kohderyhmiä.

”Vuosi 2019 on ollut vahvan pohjan rakentamista sille, mitä yhtiö on 2020 ja siitä eteenpäin.”

Strategiajohtaja Hytönen sanoo tiedotteessa olevansa ”superinnoissaan” uudesta työtoveristaan.

"Lauran rekrytointi on yksi ensimmäisiä avauksia uuden strategiamme jalkautuksessa. Haluamme kasvattaa jalansijaamme markkinointi- ja brändistrategioissa sekä tarjota asiakkaillemme toimialamme tuoreimpia näkemyksiä. Lauralla on sellaista strategista osaamista, mitä Dynamo & Sonilla ei aikaisemmin ole ollut”, Hytönen kertoo.

Dynamo & Son on toiminut 30 vuotta. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 25 ihmistä.