Toimistot

M&M 17.12.2015 16:23 päivitetty 4.2.2016 11:05

Dynamo&Sonin verkkosivut "kaapattiin" - tekijänä Bob the Robot

Kuvakaappaus Bob th Robotin videosta.

Bob the Robot voitti Dynamo&Sonin juoksukilpailussa, jonka panoksena oli häviäjän verkkosivu päiväksi voittajan käyttöön. Se päivä koitti tänään 17. joulukuuta.

Mainostoimisto Dynamo&Son haastoi mainostoimisto Bob the Robotin osallistumaan viime syksynä hyväntekeväisyysjuoksukilpailu Business Runiin.

Juoksukisan panoksena oli "ei enempää eikä vähempää kuin häviäjän kotisivu päiväksi voittajan käyttöön", kertoo Dynamo&Sonin osakas Markus Nieminen tiedotteessa.

Bob the Robotin juoksijat voittivat ja toimisto päätti nyt lunastaa palkintonsa. Dynamo&Sonin verkkosivulle ladatussa videossa Bob the Robotin toimitusjohtaja Miska Rajasuo kehuu kilpailijaansa ja kehottaa asiakkaita "siirtämään mainostilinsä" Dynamo&Soniin.

"Emme halunneet mollata kilpailijaamme, sillä mielestämme alamme toimijoiden tulisi puhaltaa hyvässä hengessä yhteen hiileen ja unohtaa keskinäinen kyräily", kertoo Rajasuo.

Business Run on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun järjestämä yritysten välinen hyväntekeväisyysjuoksukilpailu, jonka tuotot lahjoitetaan lasten ja nuoren terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia edistävän WAU ry:n toimintaan.

Dynamo&Sonin Nieminen ei aio lamaantua tappiosta, vaan pohtii jo uusi haasteita.

"Aiomme jatkossakin haastaa muita yrityksiä hyväntekeväisyyden nimissä päättömiin tempauksiin."

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö