Netflix tunnetaan suoratoistopalveluna, mutta sitä ennen se oli kuukausimaksullinen dvd-elokuvien vuokraaja. Nyt se on yltänyt komeaan rajapyykkiin. Netflixin dvd- ja blu-ray-levyjä on nyt toimitettu yhteensä viisi miljardia kappaletta. Tasaluku tuli täyteen, kun Rocketman-elokuvan levy toimitettiin asiakkaalle.

DVD Netflix kertoo asiasta Twitter-tilillään. Palvelu aloitti toimintansa 21 vuotta sitten.

Netflixin dvd- ja blu-ray-vuokaus on toiminnassa edelleen Yhdysvalloissa. Käyttäjä voi kuukausimaksulla vuokrata eri elokuvien dvd- tai blu-ray-versioita. Levyt toimitetaan käyttäjälle postitse.

Tilauksen perusversio maksaa dvd-levyjen kanssa 8 dollaria kuukaudessa ja Premier-tilaus 12 dollaria. Blu-ray-levyjä haluavat joutuvat maksamaan 10 tai 15 dollaria kuukaudessa. Perustilauksessa käyttäjällä voi olla yksi vuokraelokuva kerrallaan, kun taas Premier-tilauksessa elokuvia voi olla kaksi.

Engadget uutisoi, että perinteisiä levyjä kunnioittavia vielä löytyy. DVD Netflixillä on yli kaksi miljoonaa tilaajaa ja se tuotti tämän vuoden toisella neljänneksellä 46 miljoonaa dollaria. Suoratoistopalvelulla on yli 151 miljoonaa tilaajaa.