Kilpailut

M&M 26.9.2017 08:35 päivitetty 26.9.2017 10:21

Eka Ruola edustaa Suomea London Internationalissa

Juho Kuva
Eka Ruola

Hasan & Partners Groupin toimitusjohtaja Eka Ruola matkustaa Las Vegasiin tuomaroimaan.

London International Advertising Awardsin tuomaristot kokoontuvat Las Vegasissa lokakuun vaihteessa.

Kisan tuomaristossa on myös suomalaisnäkemystä, kun Hasan & Partners Groupin toimitusjohtaja ja vastaava luova johtaja Eka Ruola istahtaa ruotimaan Print, Poster, Billboard ja Ambient -kategorian töitä.

Kyseisen kategorian tuomariston puheenjohtajana toimii BBDO Guerreron Creative Chairman David Guerrero. Ruola tuomaroi kilpailussa toista kertaa.

"Tuomaristoissa on huikeita talentteja huipputoimistoista, ja tämän lisäksi alueelle kokoontuu nippu maailman parhaita nuoria kykyjä oppimaan ja inspiroitumaan. Odotan kokemusta suurella innolla ja koetan olla sössimättä. Viimeksi taisi mennä ihan hyvin, kun kutsuivat uudestaan", Ruola sanoo tiedotteessa.

Ruola on osallistunut kisojen tuomaristoihin ahkerasti. Tänä vuonna hän on tuomaroinut muun muassa The One Show -kilpailun töitä ja toiminut Baltic Best -kilpailun tuomariston puheenjohtajana.

"Luonnollisesti tekee hyvää nähdä koko kattaus eri puolilta maailmaa, mutta parasta antia ovat intensiiviset keskustelut eri kampanjoista ja siitä mihin ala on menossa", Ruola sanoo.

Ruolan kokemuksia tuomaroinnista julkaistaan M&M:n verkkosivustolla.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö