London International Advertising Awards in tuomaristot kokoontuvat Las Vegasissa lokakuun vaihteessa.

Kisan tuomaristossa on myös suomalaisnäkemystä, kun Hasan & Partners Group in toimitusjohtaja ja vastaava luova johtaja Eka Ruola istahtaa ruotimaan Print, Poster, Billboard ja Ambient -kategorian töitä.

Kyseisen kategorian tuomariston puheenjohtajana toimii BBDO Guerrero n Creative Chairman David Guerrero. Ruola tuomaroi kilpailussa toista kertaa.

"Tuomaristoissa on huikeita talentteja huipputoimistoista, ja tämän lisäksi alueelle kokoontuu nippu maailman parhaita nuoria kykyjä oppimaan ja inspiroitumaan. Odotan kokemusta suurella innolla ja koetan olla sössimättä. Viimeksi taisi mennä ihan hyvin, kun kutsuivat uudestaan", Ruola sanoo tiedotteessa.

Ruola on osallistunut kisojen tuomaristoihin ahkerasti. Tänä vuonna hän on tuomaroinut muun muassa The One Show -kilpailun töitä ja toiminut Baltic Best -kilpailun tuomariston puheenjohtajana.

"Luonnollisesti tekee hyvää nähdä koko kattaus eri puolilta maailmaa, mutta parasta antia ovat intensiiviset keskustelut eri kampanjoista ja siitä mihin ala on menossa", Ruola sanoo.

Ruolan kokemuksia tuomaroinnista julkaistaan M&M:n verkkosivustolla.