Nimitykset

M&M 13.9.2017 10:00 päivitetty 13.9.2017 11:19

Elina Moisio Miltton Networksin osakkaaksi ja johtavaksi asiantuntijaksi

Petteri Paalasmaa
Elina Moisio

Valtiotieteiden maisteri Elina Moisio on kutsuttu Miltton Networksin osakkaaksi ja nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi 1.10.2017 alkaen.

Elina Moisio on työskennellyt aiemmin ympäristöministeri Ville Niinistön, työministeri Anni Sinnemäen sekä Tarja Cronbergin erityisavustajana. Ennen Milttonille siirtymistään Moisio työskenteli työmarkkinakeskusjärjestö Akavan yhteiskuntavaikuttamisen parissa.

Moisio on toiminut myös vihreän ministeriryhmän ryhmäerityisavustajana. Moisio on kaupunginvaltuutettu Helsingissä ja toiminut valtuuston, kaupunginhallituksen ja eri lautakuntien jäsenenä vuodesta 2004.

Miltton Networksin toimitusjohtaja Eeva Kallin mukaan jatkuva toimintaympäristön muutos haastaa paitsi asiakkaita myös palveluntuottajia. Moision nimittäminen vahvistaa Kallin mukaan Miltton Networksin tiimiä.

"Hänen kokemuksensa politiikasta yhtenä vihreiden keskeisenä strategina, osaamisensa työmarkkina- ja kaupunkipolitiikasta ja valloittava persoonansa kirittää meitä yhä kovemman tasoiseen strategiseen neuvonantoon", Eeva Kalli kommentoi.

Moisiolla on laaja ymmärrys työelämän murroksesta ja hän tuo mukanaan arvokasta osaamista yritysten taloudellisen ja vastuullisen toimintaympäristön kehittymisestä.

Elina Moision mukaan johtaminen ja viestintä vaativat yrityksiltä laaja-alaisen yhteiskunnallisen kehityksen ennakointia.

"Uskon oman kokemukseni yritysten toimintaympäristöstä vahvistavan tätä ajattelua ja tuovan siihen uutta näkökulmaa. Näen Milttonin laajana yhteisönä, joka auttaa organisaatioita kaatamaan keinotekoisia raja-aitoja viestinnän, vaikuttamisen, markkinoinnin ja ydinliiketoiminnan väliltä", toteaa Moisio tiedotteessa.

Milttonin vaikuttajaviestinnän asiantuntijajoukko muodostaa vaikuttamisen asiantuntijoiden tiiviin verkoston Helsingissä, Brysselissä, Tukholmassa, Tallinnassa ja Washingtonissa.

Miltton Group on viestintätoimistoryhmä, jonka tytäryhtiöitä ovat Miltton, Miltton Brussels, Miltton Creative, Miltton Labs, Miltton Markets, Miltton Networks, Miltton Nordics, Miltton Purpose, Miltton Sparks ja Nordic West Office. Ryhmän palveluksessa on yli 200 henkilöä, ja sen liikevaihto oli vuonna 2016 oli noin 19,5 miljoonaa euroa, jossa kasvua edellisvuodesta 35 prosenttia.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö