Hallitusvastuussa jatkavat lisäksi Baronan pääomistajiin ja perustajiin kuuluva Bravedon toimitusjohtaja Markus Oksa sekä hallitusammattilainen Jussi Itävuori, joka toimii Baronan hallituksen puheenjohtajana. Baronan toimitusjohtajana toimii Minna Vanhala-Harmanen.

”On hienoa saada hallitukseemme ihmisiä, joiden kovasta ammattitaidosta ja laaja-alaisista näkemyksistä varmasti koko Barona tulee hyötymään”, hallituksen puheenjohtaja Jussi Itävuori kommentoi nimityksiä.

Itävuoren mukaan uuden hallituksen tavoitteena on varmistaa Baronan kasvutavoitteet ja uudistumiskyky myös tulevaisuudessa. Tavoitteena on myös edistää työelämää, jossa ihminen ja teknologia eivät kilpaile keskenään vaan toimivat sopusoinnussa kaikkien eduksi.

Taru Tujunen on toiminut muutostoimisto Ellun Kanojen toimitusjohtajana vuodesta 2014. Kuluneiden vuosien aikana Ellun Kanat on kasvanut liki 60 henkilön asiantuntijayhteisöksi, joka auttaa asiakkaitaan ennakoinnin, strategian, yrityskulttuurin sekä viestinnän saralla.

Aikaisemmin Tujunen on toiminut muun muassa kokoomuksen puoluesihteerinä.

“Barona on kiinnostava kokonaisuus ammattimaista osaamista, ajan hermolla olemista sekä rohkeaa asennetta. On ilo päästä mukaan rakentamaan Baronan seuraavaa kasvuloikkaa”, Taru Tujunen kertoo tiedotteessa.

Tommi Kajasoja toimii puolestaan kuudetta vuotta puhdistus-, purku- ja kierrätyspalveluita tarjoavan Delete Groupin konsernijohtajana. Yhtiö toimii Suomessa ja Ruotsissa.

Kajasoja on työskennellyt aiemmin muun muassa teollisuuden palveluyritys Maintpartnerilla sekä ABB:lla. Lisäksi hän toimii Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry:n hallituksessa.

“Lähden suurella innolla ja erittäin motivoituneena mukaan Baronan tarinaan. Jo nyt olen huomannut, miten hyvä pöhinä yhtiössä on, ja miten siellä työskentelevät huippuammattilaiset kehittävät hienoja innovatiivisia palveluita asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi”, Kajasoja toteaa.

Vuonna 1999 perustettu Barona työllistää vuosittain yli 30 000 eri alan työntekijää asiakkaille ja omiin yhtiöihin. Yrityksen työelämää tukeviin palveluihin kuuluvat esimerkiksi rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut sekä työelämäkoulutukset ja -valmennukset.

Barona-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 405 miljoonaa euroa.

Suomessa moin 40 paikkakunnalla ja kansainvälisesti kymmenessä maassa toimiva Barona on osa Bravedo-konsernia.

Bravedo on monialainen yritysten kasvuyhteisö. Siihen kuuluu yli 20 eri yritystä, jotka toimivat työelämän, eri teknologioiden sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden parissa.