LANSEERAUKSET

8.3.2013 11:31 päivitetty 4.2.2016 10:31

Estrella tuo suosikkisipsit uudelleen kauppoihin artistin avulla

Tanskalainen Kickers-artisti sai vuoden 2012 lopulla suosiota Youtubessa videoillaan, joissa hän versioi suomalaisia listahittejä.

Estrella lanseeraa uudelleen 90-luvun Kickers-sipsin Kickers-artistin avulla.

Tuotteen lanseerauksen yhteydessä Kickers ja Estrella julkaisevat singlen ja musiikkivideon ”Vanha suola janottaa”. Single julkaistaan perjantaina.

Tanskalainen Kickers-artisti sai vuoden 2012 lopulla suosiota Youtubessa videoillaan, joissa hän versioi suomalaisia listahittejä. Nyt uudella musiikkivideolla nähdään muun muassa Jare JVG-yhtyeestä, Juno ja koko Elokuu-yhtye sekä Ilari Filppula ja Ossi Väänänen Jokereista.

Estrella kertoo, että suosittuja Kickers-sipsejä on toivottu takaisin kauppoihin jo useampi vuosi. Sipsien paluuta on toivonut lähes 500 kuluttajaa verkkoadressissa.

”Adressiin julkisesti nimensä laittaneita on muistettu musiikkivideon yhteydessä sekä Facebookissa. Haluamme kiittää kaikkia Kickers-faneja ja muistuttaa että tuotteen paluu markkinoille on isoksi osaksi myös heidän ansiota”, kertoo Estrellan markkinoinnista Suomessa vastaava Laura Juhola tiedotteessa.

Sipsit myydään samanlaisissa pusseissa kuin vuonna 1992, mutta logo on päivitetty nykypäivään.