Riitta Korhonen, 57, on nimitetty 15. helmikuuta alkaen ET-lehden päätoimittajaksi. Hän on työskennellyt viime keväästä lehden toimituspäällikkönä.

Korhonen siirtyi Sanoma Magazinesin palvelukseen keväällä 2011 Talentum Median kehityspäällikön tehtävästä. Sitä ennen hän työskenteli pitkään Talouselämä-lehdessä toimittajana ja toimituspäällikkönä. Pirkan päätoimittaja hän oli neljän vuoden ajan. Työuransa Korhonen aloitti Kauppalehdessä, jossa hän toimi sekä toimittajana että uutispäällikkönä.

Korhonen on kirjoittanut kirjoja johtamisesta ja ruokaan liittyvistä aihepiireistä sekä toimittanut useita yrityshistorioita. Viestinnän ammattilaiset valitsivat hänet vuoden toimittajaksi vuonna 2006.

"On innostavaa päästä kehittämään lehtibrändiä, joka puhuttelee näin laajaa, vaativaa ja jatkuvasti kasvavaa kohderyhmää. Panostamme vahvoihin tarinoihin ja mieleenpainuvaan visuaalisuuteen. ET-lehti on ollut aikakauslehtikentän menestystarina, ja uskon vahvasti, että sillä on edessään myös loistava tulevaisuus", Korhonen sanoo tiedotteessa.

Sanoma Magazinesin aikakauslehtien kustantaja Riitta Pollari kiittelee Korhosen ansioituneen analysoinnissa ja ajassa liikkuvien ilmiöiden tunnistamisessa, mitä vaaditaan menestyvän lehtibrändin tekemisessä.

ET-lehden edellinen päätoimittaja Maija Toppila siirtyi Glorian Antiikin päätoimittajaksi helmikuun alussa.

ET-lehden levikki on 237 265 kappaletta.