Sanoma News on solminut yhteistyösopimuksen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävän Etua Oy:n kanssa ja hankkinut 20 prosentin osuuden yhtiön osakkeista.

Etua.fi -palvelun kautta kuluttajat voivat vertailla pankki- ja rahoitusalan palveluita ja saada tarjouksia esimerkiksi asuntolainoista ja kulutusluotoista. Palvelun käyttö on kuluttajille maksutonta ja se on tarkoitus laajentaa koskemaan useita muita finanssialan tuotteita.

Etua kytketään osaksi Oikotie Asuntojen palvelukonseptia. Lisäksi Sanoman suunnitelmissa on kehittää palvelua yhteistyössä Taloussanomien kanssa tuomalla palveluun erilaisia laskimia ja oman talouden neuvontapalveluita.

"Etua.fi -palvelu on erinomainen esimerkki kotimaisista innovatiivisista palveluista, jollaisten kanssa Sanoma News haluaa tehdä molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä. Osaomistus yhtiössä tukee erinomaisesti Sanoma Newsin strategiaa kasvattaa digitaalisen median tarjontaansa ja tehdä yhteistyötä lupaavien ja vahvasti kasvavien start-up-yritysten kanssa", toteaa Sanoma Newsin toimitusjohtaja Pekka Soini tiedotteessa.