EU-erityisasiantuntija Lotta Nymann-Lindegren aloittaa Miltton Group in tytäryhtiön, Miltton Brussels in johtavana neuvonantajana Kööpenhaminassa.

Viestintätoimisto Miltton Brussels tarjoaa yrityksille viestintäpalveluita EU-päätöksenteon analyyseihin, neuvonantoon ja edunvalvontaan.

Nymann-Lindegren (VMT) siirtyy Milttoniin Suomen pysyvästä edustustosta EU:ssa, jossa hän vastasi valtioneuvoston kanslian erityisasiantuntijana muun muassa Brexit-neuvotteluista ja EU:n toimielimiin liittyvistä kysymyksistä.

"Lotta on kärkikastin EU-osaaja ja olen erittäin iloinen, että saamme hänet vahvistamaan asiantuntemustamme. EU:n toimintaympäristö on jatkuvan muutoksen keskellä ja uuden edessä. Lotan vahva kokemus ja osaaminen EU:n muutosten ymmärtämisestä ja ennakoinnista pohjoismaisille yrityksille on äärimmäisen arvokasta", kommentoi Miltton Brusselsin toimitusjohtaja Jan Store nimitystä tiedotteessa.

Aiemmin Nymann-Lindegren on työskennellyt EU- ja ulkopolitiikkaan liittyvien kysymysten parissa muun muassa valtioneuvoston kanslian EU-sihteeristössä Helsingissä ja ollut ulkomaankomennuksilla Berliinissä, Kööpenhaminassa ja Brysselissä.

"Kysyntä ja tarve pohjoismaiselle yhteispelille sekä tehokkaalle vaikuttamiselle on kasvussa, sillä pohjoismaiset yritykset ovat heräämässä EU:n muutoksen vauhtiin ja seurauksiin. Myös Britannian tavoittelema ero EU:sta tulee vaikuttamaan Pohjois-Eurooppaan monin tavoin, ja siihen on tärkeää varautua hyvissä ajoin", toteaa Nymann-Lindegren tiedotteessa.