Tempaukset

Ville Perttula 12.4. 16:06

Fazer julkaisi lakuvaatemalliston – "Halusimme lisätä kepeyttä elämään"

Fazer

Fazer teki #uusimusta-vaatemalliston yhteistyössä tanskalaisen Bestsellerin kanssa.

Fazerin lakritsille suunniteltiin oma vaatemallisto. Mustavalkoista #uusimusta-vaatekokoelmaa myydään huhtikuun puolivälistä alkaen tanskalaisen vaateketjuja omistavan Bestsellerin liikkeissä kuten Vero Modassa, Vilassa ja Jack & Jones -myymälöissä. Mallistoon kuuluu sekä miesten että naisten vaatteita.

”Halusimme lisätä kepeyttä elämään ja hypätä hetkeksi lakulaatikosta muodin pariin. Uusi musta -mallisto sopii hienosti tyyliimme”, kertoo Fazerin Senior Brand Manager Soile Motsakov-Nykopp tiedotteessa.

Bestseller tekee ensimmäistä kertaa vaatemallisto elintarvike- ja makeisvalmistajan kanssa. Bestseller on Tanskassa vuonna 1975 perustettu yritys, jonka brändeillä on yhteensä 15 000 ketjuliikettä.

”Halusimme kokeilla rohkeasti jotain uutta ja kiinnostavaa. On piristävää rikkoa tuotemaailmojen rajoja”, sanoo Bestsellerin pr-vastaava Susanne Palmu.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Sosiaalinen media

24.04.2018 17:31

Facebook pyytää pian hyväksymään uudet käyttöehdot – Tivi: Yhteen kohtaan tulee kiinnittää erityishuomiota

Facebook joutui keväällä melkoiseen pyöritykseen, kun ilmeni että palvelusta kerättyjä tietoja oli käytetty hämärän data-analytiikkafirman työkalun rakentamiseen. Kymmenien miljoonien ihmisten tietoja hyödyntävää työkalua käytettiin tiettävästi esimerkiksi Donald Trumpin vaalikampanjassa sekä Brexitiin johtaneessa kampanjassa.