Fazer yhdessä muiden sponsoreiden kanssa kutsuu nuoria kykyjä osallistumaan Suomen Global Impact Challenge -kilpailuun, joka järjestetään yhdessä Singularity Universityn kanssa. Kilpailun voittaja pääsee Singularity Universityn Global Solutions -ohjelmaan, joka järjestetään Yhdysvaltojen Piilaaksossa tulevana kesänä.

"Fazerin uudistusagenda on saanut inspiraationsa yrittäjyydestä ja uusista teknologioista, joiden avulla voimme vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan. Näihin uusiin suuntauksiin kuuluu muun muassa innovaatio-ohjelmamme Brainfood. Global Impact -kilpailun kautta tuemme lahjakkuuksia, joiden ideoilla on globaalia merkitystä, ja annamme heille mahdollisuuden oppia alansa huippuasiantuntijoilta”, kertoo Fazerin strategiasta ja uudistamisesta vastaava johtaja Heli Arantola.

Global Impact Challenge on Singularity Universityn alumnien järjestämä kilpailu, joka pidetään vuosittain useissa maissa eri puolilla maailmaa. Kilpailun voittajat osallistuvat Singularity Universityn järjestämään 10 viikkoa kestävään Global Solutions -ohjelmaan Nasan Ames -tutkimuskeskuksessa Piilaaksossa.

Osallistujat pääsevät tapaamaan vaikuttajia ja ajatusjohtajia maailman huipulta ja kuulemaan eksponentiaalisista teknologioista. Valinnan läpäisseet osallistujat saavat lisäksi kutsun maaliskuussa 2017 pidettävälle uusiin teknologioihin keskittyvälle valmennusleirille Kööpenhaminaan.

"Global Solutions -ohjelma oli todella inspiroiva ja mullistava kokemus. Tapasin mahtavia ihmisiä, joilla oli jännittäviä elämäntarinoita, opiskelin uusia teknologioita ja pääsin jopa entisen CIA-agentin valmennukseen. Ohjelma sai minut ymmärtämään, että maailman suurimmat haasteet voivat myös olla maailman merkittävimpiä liiketoimintamahdollisuuksia ja että nyt jos koskaan kannattaa perustaa startup-yrityksiä”, kuvaa viime vuoden voittaja Perttu Pölönen ajatuksiaan.

Tänä vuonna Global Impact -kilpailussa etsitään hakijoita, joilla on loistava idea sekä halu kehittää ideaa eteenpäin eksponentiaalisten teknologioiden avulla ja jotka ovat valmiita perustamaan startup-yrityksen, joka vastaa esimerkiksi terveydenhuoltoon, koulutukseen, veteen, energiaan tai ruokaan liittyviin suuriin haasteisiin.