Adam&EveDDB-mainostoimiston toteuttamassa mainosfilmissä maailma saa ihmeteltäväkseen uudenlaisen jalkapallokikan, joka on luotu espanjalaisen suurseura Reald Madridin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo lle. Filmistä kertoo AdAge.

Kyseinen liike saa nimen El Tornado. Tempussa pelaaja vippaa pallon ilmaan ja laukoo kääntyessään pallon vastustajan maaliin. Temppu on AdAgen mukaan mainostoimiston ja urheilupelibrändi EA Sports in kehittämä.

Kampanjafilmi alkaa tilanteesta, jossa joukko nuoria on pelaamassa Fifa 18 -videopeliä. Yksi pelaajista tekee El Tornado -liikkeen avulla maalin, jonka jälkeen kyseisestä tempusta tulee maailmanlaajuinen ilmiö.

Ihmiset eri puolilla yrittävät kyseistä temppua. Myös itse Cristiano Ronaldo kokeilee liikettä harjoittelunsa lomassa. Hän epäonnistuu aluksi, mutta myöhemmin onnistuu maalinteossa El Tornadon avulla kuvitteellisessa ottelussa.

Videolla nähdään myös muiden tähtipelaajien, kuten espanjalaisseura Atlético Madridin ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann in ja englantilaisseura Tottenhamin keskikenttäpelaaja Dele Alli n yrittävän temppua. Oman versionsa liikkeestä esittää myös tunnettu yhdysvaltalaiskoripalloilija James Harden.

Filmillä esiintyy urheilutähtien ohella rap-duo Run Jewels, joka esittää kappaleen Mean Demeanor (El Tornado Mix).

El Tornadon tarina ei pääty mainosfilmiin. Mikäli pelaaja osoittaa harjoituskentällä pystyvänsä kyseiseen temppuun, EA Sports voi lisätä liikkeen pelaajan repertuaariin itse pelissä.