Finnair alkaa myydä Taste of Finnair –valmisaterioitaan Vantaan Tammiston K-Citymarketissa. Finnairin mukaan kokeilun jälkeen myös muut K-ryhmän kaupat voivat ottaa ne valikoimiinsa.

”Haluamme tarjota mahdollisuuden Finnair-elämykseen ja arjen luksukseen kotona, nyt kun matkustamista on rajoitettu monin tavoin”, kertoo tiedotteessa Finnair Kitchenin toiminnasta vastaava johtaja Marika Nieminen.

”Samalla tämä on meille uusi liiketoiminta-avaus ja työllistää kokkejamme Vantaalla. On erityisen hienoa, että aikana, jolloin suurin osa Finnair Kitchenin työntekijöistä on lomautettuna, voimme uuden kokeilun kautta tuoda tekemistä ja työllisyyttä työntekijöillemme.”

Finnair Kitchenissä Vantaalla käsin valmistetut, Finnairin omien kokkien suunnittelemat Taste of Finnair -ateriakokonaisuudet tulevat myyntiin K-Citymarket Tammistoon torstaista alkaen.

”Ateriat ovat saaneet inspiraatiota Finnairin Business-luokan korkealuokkaisista aterioista. Kaksi pääruokavaihtoehtoa on saatavilla läpi viikon maanantaista sunnuntaihin ja lisäksi yksi alkuruoka aina perjantaista sunnuntaihin. Menu vaihtuu kahden viikon välein.”

”Aterioissa on inspiroiduttu pohjoismaisista ja japanilaisista mauista ja sesongin raaka-aineista. Menuissa on esimerkiksi suomalaista savunieriää ja poroa, sekä tokiolaisesta katuruokakulttuurista ammentava annos härkää ja teriyaki-retikkakastiketta. Ruokakulttuurejamme yhdistää raaka-aineiden ja niiden luontaisten makujen arvostus ja korostaminen ruoassa ja se näkyy näissäkin aterioissa. Olemme innoissamme, kun saamme tuoda lennoilta tuttuja makuja helposti ihmisten saataville ruokakauppaan”, Finnair Kitchenin Head of Product Development Juha Stenholm kertoo aterioista.