Media

M&M 20.6.2018 12:50

Formulat pysyvät Maikkarilla: "Olemme hyvin tyytyväisiä"

Pete Anikari
Suomalaiset F1-katsojat jännittävät muun muassa Valtteri Bottaksen suorituksia C More -kanavan kautta ainakin kauden 2021 loppuun asti.

MTV Oy on allekirjoittanut kolmen vuoden jatkosopimuksen Formula 1 GP-sarjan lähetysoikeuksista.

Jatkosopimus merkitsee sitä, että F1-, F2- ja GP3-sarjat näkyvät jatkossakin Suomessa yksinoikeudella C Morella. Nyt solmittu sopimus jatkuu kauden 2021 loppuun asti.

MTV on toiminut F1-sarjan kumppanina Suomessa 1980-luvultas lähtien. MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlundin mukaan nyt solmittu jatkospimus on yhtiön kannalta merkittävä.

"Olemme siitä hyvin tyytyväisiä. F1 on C Moren tarjonnan suosituin kivijalka, ja on ilo kehittää sekä lajia että tarjontaamme edelleen", Nordlund toteaa tiedotteessa.

Formula 1® :n mediaoikeuksien johtaja Ian Holmes toteaa olevansa erittäin tyytyväinen kolmen vuoden jatkosopimukseen MTV:n kanssa.

– MTV on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, jolla on vakiintunein asema suomalaisella mediakentällä. Pyrimme omalta osaltamme auttamaan sisältöjen kehittämisessä houkutellaksemme yhä uusia katsojia formuloiden pariin", Holmes kertoo.

Kaikki GP-viikonloput lähetetään jatkossa edelleen suorina lähetyksinä C Morella.

C More on tehnyt lisäksi sopimuksen F1 eSports-sarjan näyttämisestä heinäkuun 2018 alusta vuoden loppuun. Luvassa on suorana esitettävien kisojen lisäksi muun muassa F1 -tiimien draft-tilaisuus kuljettajien valinnasta talleihin sekä behind the scenes -materiaalia.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö