Rekryt

Anna Juvonen 9.2.2012 11:10 päivitetty 4.2.2016 10:20

Fox on palkannut kovia nimiä SuomiTV:n johtoon

Fox on pestannut SuomiTV:n remonttiin kovia kotimaisia tv-alan ammattilaisia. Siirtymävaiheen johtajana toimii MTV:n entinen maajohtaja Erja Morottaja. M&M:n tietojen mukaan ohjelmajohtajaksi nimitetään Mikko Silvennoinen.

Fox International Channels Nordic on palkannut SuomiTV:lle siirtymävaiheen johtajaksi Erja Morottajan.

Morottaja irtisanoutui joulukuussa Music Televisionin Suomen maajohtajan tehtävistä, koska Viacom International Media Networks päätti luopua lokaalista maa-ajattelusta ja keskittää MTV-televisiokanavan toiminnan Pohjois-Euroopassa Tukholmaan.

Morottaja on aloittanut Foxin palveluksessa helmikuun alussa ja kertoo toimivansa muutosvaiheen "yleismies-Jantusena" puolen vuoden vakanssinsa ajan.

Fox remontoi kanavaa parhaillaan, mutta Morottaja ei vielä valota yhtiön suunnitelmia tarkemmin.

SuomiTV:n yhdeksän ihmisen henkilökunta keskittyy nykyisen tv-toiminnan pyörittämiseen ja muutosprosessista vastaa Foxin väki Morottajan johdolla.

Morottajan mukaan Foxilla on käynnissä rekrytoinnit suomalaisen työvoiman kasvattamiseksi, mutta hän ei kommentoi tarkemmin kuinka suurta organisaatiota yhtiö Suomeen kaavailee.

M&M:n korviin on kantautunut kilpailijoiden tieto siitä, että SuomiTV:n ohjelmajohtajaksi on nousemassa Mikko Silvennoinen. Silvennoinen ei kommentoi asiaa tässä vaiheessa. Myöskään Morottaja ei toistaiseksi kommentoi Foxin nimityksiä.

Silvennoinen siirtyi vuosi sitten Neloselta virolaisen TV3:n ohjelmapäälliköksi.