Viestintätoimisto Frank Communicationsin perustaja, ex-toimitusjohtaja ja ex-omistaja Kaisa Hernbergaloitti helmikuussa Suomalaisten yritysten kansainvälistä kasvua edistävään Finproon kuuluvassa Cleantech Finlandissa markkinointi- ja viestintäjohtajana.

Hernberg kertoi marraskuussa tiedotteessaan, että ”nyt on aika aloittaa uusi vaihe elämässä. 2013 alussa tavoitteena on ensin saada kirjani käsikirjoitus valmiiksi ja sitten etsiytyä palkkatöihin.”

Pääsit töihin, mutta saitko kirjan käsikirjoituksen valmiiksi?

”Sain. Työstin käsikirjoitusta tammikuun ajan. Viimeinen luku lähti kustannustoimittajalle paria päivää ennen kuin aloitin uudessa työssä. Vielä on hienosäätöä, mutta suurin työ kirjan suhteen on tehty.”

Miltä leipätyö maistuu?

”Tuntuu myös luksukselta saada keskittyä kunnolla tähän yhteen organisaatioon ja sen kehittämiseen 12 konsulttivuoden jälkeen.”

Uudessa työssä Hernbergin tehtävänä on edistää suomalaisten ympäristöystävällisten teknologioiden maailmanvalloitusta.

”Panostamme tosi paljon sosiaaliseen mediaan ja kehitämme täysin uudenlaista konseptia, jossa esimerkiksi paikallishallinnon tai yritysten edustajat voivat etsiä cleantech-asiantuntijoita verkkopalvelun kautta mistä tahansa päin maailmaa.”