Hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa tänä vuonna kuusi uutta ravintolaa.Pietarsaaressa vuonna 2014 perustetun hampurilaisravintolan tavoite on laajentua kolmessa vuodessa 30–50 ravintolan ketjuksi. Seuraavat kauppakeskuksiin sijoittuvat avaukset tehdään loka–joulukuun aikana Kaareen Helsingissä, Isoon Omenaan Espoossa, Armadaan Lappeenrannassa, Aapeliin Kuopiossa ja Rinteenkulmaan Rovaniemellä.

"Kesän myynti ja asiakaskysyntä ovat ylittäneet odotuksemme. Kesäkuun ravintola-avausten jälkeen liiketoimintamme on lähtenyt elpymään nopeasti ja olemme jälleen vahvan kasvun tiellä. Ulosmyyntiin sopiva tarjontamme palveli selkeästi myös korona-ajan kuluttajaa. Lock-downin aikana pystyimme pitämään kaikki ravintolamme auki, ja nouto- ja kotiinkuljetusmyyntimme oli kiitettävää sekä kassavirtamme positiivista”, kertoo tiedotteessa yhtiön toimitusjohtaja Peter Fagerholm.

"Friends & Brgrs on todistanut brändinsa ja asiakaskuntansa vahvuuden tämän poikkeuksellisen kevään ja kesän aikana. Uskon nopean syömisen vahvaan kasvuun etenkin nuorten ja laatutietoisten asiakkaiden parissa. Hittiketju on tärkeä osa tulevaisuuttamme ja haluamme nyt vahvistaa sen kasvua, kun olemme läheltä nähneet konseptin elinvoimaisuuden ja skaalautuvuuden tehokkuuden”, toteaa tiedotteessa Friends & Brgrsin omistavan NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Tampereen areenalle kolme ravintolaa

Elokuun puolivälissä Jyväskylän Sokkarille avatun Friends & Brgrsin ensimmäisten viikkojen myynti on lyönyt yhtiön odotukset. Vuoden 2021 aikana tähtäimessä on lisää avauksia, joista jopa kolme sijoittuu joulukuussa 2021 Tampereelle valmistuvaan UROS LIVE -areenaan.

"Jyväskylän myyntimenestys on rohkaisevaa tulevia avauksia ajatellen. Samalla kun asiakkaat ovat palanneet fyysisesti takaisin ravintoloihimme, digitaalinen myynti on kehittynyt positiivisesti. Koronan myötä uudet asiakkaat ovat selkeästi löytäneet nouto- ja kotiinkuljetusruoan sekä digitaalisen ostamisen pariin”, Fagerholm toteaa.

Friends & Brgrs -ravintolat sijaitsevat ennestään Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Seinäjoella, Vaasassa, Oulussa, Pietarsaaressa sekä Hampurissa. Friends & Brgrs tuli osaksi ravintolayhtiö NoHo Partnersia huhtikuussa 2020.