Gofore n kasvujohtajaksi nimitettiin Terhi Vesanen 1.8.2019 alkaen. Aiemmin Vesanen on toiminut Goforella vanhempana palveluarkkitehtina vastaten projektipäällikköpalveluista.

”Gofore on rohkeasti kehittänyt omaa toimintaansa vaikuttaen näin koko toimialansa kehitykseen. Olemme pystyneet tuottamaan korkeatasoista työntekijä- ja asiakaskokemusta hyvin matalalla organisaatiorakenteella ja itseohjautuvalla toimintatavalla jatkuvasti uudistuen. Kasvun myötä on tärkeää jatkuvasti kehittää sekä toimintatapoja että niitä tukevia tietojärjestelmiä. Otan innostuneena kasvujohtajan tehtävän tarjoamat haasteet vastaan”, Terhi Vesanen kommentoi nimitystään tiedotteessa.

Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa konsulttina Hss Consulting Oy:ssa, projektitoiminnosta vastaavana johtajana Symbio Oy:ssa, tuotekehityksen johtotehtävissä Nokia Oyj :ssa sekä vanhempana tutkijana Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy :ssa.

Goforen nykyinen kehitysjohtaja ja yhtiön johtoryhmän jäsen Erkki Salminen on päättänyt jättää tehtävänsä omasta pyynnöstään. Hän kuitenkin jatkaa yhtiön palveluksessa, mutta jättää johtoryhmän välittömästi.

Markkinointi- ja viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi nimitettiin Petra Sievinen samoin elokuun alusta alkaen. Petra toimi aiemmin Goforella viestinnän strategina. Hän siirtyi Goforelle IBM Suomesta, jossa hän vastasi ulkoisesta viestinnästä. Sitä ennen Petra toimi markkinointijohtajana Descom illa.

"Goforella on todella hieno tarina. Yritys perustettiin vuonna 2001, ja meidät on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi. Työllämme on laaja yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Olen erityisen ylpeä siitä, että nopeasta kasvusta, kansainvälistymisestä ja pörssiin listautumisesta huolimatta olemme onnistuneet pitämään kiinni ainutlaatuisesta ja ihmisistä aidosti välittävästä yrityskulttuuristamme. Se on erinomainen perusta hyvälle työntekijä- ja asiakaskokemukselle. Olen otettu ja erittäin iloinen, että saan olla mukana rakentamassa ja viestimässä tätä tarinaa", Sievinen kommentoi nimitystään tiedotteessa.

Goforen johtoryhmään on nimitetty 1.8.2019 alkaen myös Aki Koikkalainen, joka toimii toimipistevastaavana Helsingissä.