Google

Talouselämä 1.7.2016 12:01

Googlen toimistoon tehtiin ratsia Espanjassa

"Me noudatamme Espanjan verolakeja samoin kuin noudatamme niitä muissakin maissa, joissa toimimme", kommentoi Google ratsiaa.

Espanjan verotarkastajat ovat tehneet ratsian Googlen Espanjan toimistoihin torstaina, kertoo Financial Times.

Ratsia oli viimeisin osa Euroopassa velloneista huolista Googlen toimista.

Google esitti ratsian jälkeen tiedotteen, jossa se kommentoi lyhyesti tapahtumia.

”Me noudatamme Espanjan verolakeja samoin kuin noudatamme niitä muissakin maissa, joissa toimimme. Teemme yhteistyötä Espanjan viranomaisten kanssa vastataksemme kaikkiin heidän kysymyksiinsä, kuten aina”, Google sanoo.

Espanjan median mukaan verotarkastajat tutkivat mahdollista veropetosta ja veron kiertoa, joka linkittyisi muualla vakinaisesti asuvien verotukseen arvonlisäveron maksussa.

Madridissa tapahtuneet ratsiat tulivat vain kuukautta sen jälkeen kun Ranskan verotarkastajat tutkivat Googlen toimistot Pariisissa.

Lähde: Talouselämä

Brändit

23.02.2018 13:39

Nokia nousee tuhkasta: Brändiarvo kasvoi 71 prosenttia

Tuore raportti julistaa Nokian maailman nopeiten kasvavaksi brändiksi teleliikenteen infrastruktuuriin erikoistuneissa yrityksissä. Elisa ja DNA ylsivät 300 arvokkaimman teleoperaattoribrändin joukkoon.

Kommentti

23.02.2018 09:52

Toimisto, mitä oikein teet?

Jos potentiaaliset asiakkaat eivät tiedä, mitä ne markkinointi-, viestintä-, media- tai digitoimistolta voivat ostaa, heistä ei koskaan tule asiakkaita.