Yrityskaupat

M&M 29.6.2015 16:31 päivitetty 4.2.2016 10:58

Grano levittää lonkeroitaan - osti Sporttipainon

Sporttipainon liiketoiminta siirtyy Granolle heinäkuun alusta alkaen.

Markkinointiviestintä-, paino- ja tulostuspalveluja tarjoava Grano on ostanut Valo ry:n tiloissa toimivan Sporttipainon liiketoiminnan.

Sporttipainon liiketoiminta siirtyy Granolle heinäkuun alusta alkaen, ja Sporttipainon henkilöstö siirtyy kaupan yhteydessä Granon palvelukseen.

"Toimimme jo nyt vahvasti tapahtumien ja urheilun kentässä. Liiketoimintakauppa ja yhteistyön syventäminen sekä Valon että urheiluliittojen kanssa on luonteva jatko tällä polulla", Granon myynti- ja markkinointijohtaja Janne Meskanen sanoo tiedotteessa.

Vastikään toukokuussa Grano ja Multiprint ilmoittivat yhdistymisestään. Yhdistymissopimus tuli voimaan kesäkuun alussa, ja kaikkiaan yhtiöiden fuusioiden toteutuminen vie neljästä kuuteen kuukautta. Fuusion myötä yritys laajenee paino- ja tulostusalan jättiläiseksi, joka kattaa toimipisteitä 23 kaupungissa Suomessa. Yrityksen liikevaihto nousee noin 90 miljoonaan euroon ja henkilöstön määrä yli 800:aan.

Grano ja Multiprint kuuluvat jatkossa uuteen perustettuun yhtiöön, Digiprint Finland Groupiin, jonka enemmistöomistaja on Panostaja.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö