Yrityskaupat

M&M 1.8.2017 11:31

Grano ostaa Brand Factory Finlandin liiketoiminnot

Grano

Sisältöpalveluja ja graafisen alan palveluja tarjoava Grano on ostanut yritysilmeitä rakentavan Brand Factory Finlandin liiketoiminnot. Yrityskaupan myötä 80 Brand Factory Finlandin työntekijää siirtyvät vanhoina työntekijöinä Granon palvelukseen.

Graafisen alan ja sisältöpalvelujen markkinajohtaja Grano vahvisti tuoteperhettään ostamalla Brand Factory Finlandin liiketoiminnot. Brand Factory Finlandin liiketoiminnot siirtyvät Granolle 1.8.2017 alkaen.

Liiketoimintakaupalla Grano kertoo tavoittelevansa markkinajohtajuutta brändinrakentamisessa, suurkuvassa ja yritysilmeissä. Brand Factory Finlandin liikevaihto oli vuonna 2016 noin 10 miljoonaa euroa.

"Kauppa täydentää markkinointi- ja sisältöpalvelujemme tuoteperhettä. Brand Factoryn valtakunnallinen asennustoiminta vahvistaa entisestään myös suurkuvien asennusverkostoamme", Grano Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen sanoo.

Brand Factory Finland Oy:n toimitusjohtaja Virve Sulander jatkaa Granon palveluksessa ja vastaa siirtyvästä liiketoiminnasta.

"Brand Factory Finland Oy:n omistaja, ruotsalainen Brand Factory Group AB oli päättänyt luopua Suomen toiminnoistaan. Grano nähtiin vahvana ja luontevana toimintojen jatkajana", Sulander kertoo.

Yhteensä 23 paikkakunnalla valtakunnallisesti toimivan Granon ääkonttori sijaitsee Helsingissä. Henkilöstön lukumäärä on noin 900. Granon liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö