Lidl ja Tokmanni avaavat Nurmijärvelle yhteismyymälän ensi vuonna. Kirkonkylään Lidlin ja Tokmannin käyttöön valmistuva uusi liiketila sijaitsee Rajamäentien, Sairaalantien, Raalantien ja Toreenintien rajaamalla alueella. Rakentaminen käynnistyy alkuvuodesta 2021 ja liiketila valmistuu loppuvuodesta 2021.

”Tämä on Nurmijärvellä paljon odotettu ja toivottu hanke, ja toivotamme Lidlin ja Tokmannin yhteismyymälän lämpimästi tervetulleeksi. Uusi myymälä lisää kuntamme kaupallista tarjontaa, luo työpaikkoja ja elävöittää kirkonkylän keskustaa”, kunnanjohtaja Outi Mäkelä kertoo kunnan tiedotteessa.

Myymälät tuovat Nurmijärvelle lisää kaupan palveluja ja mahdollisesti jopa 30 uutta työpaikkaa, tiedotteessa kerrotaan.

”Olemme iloisia voidessamme julkistaa uuden Tokmannin avaamisen Nurmijärven kirkonkylään hyvälle liikepaikalle. Loppuvuonna 2021 avattava Tokmanni tulee tarjoamaan mm. kirkonkylän ja Rajamäen asukkaille monipuolisen valikoiman käyttö- ja päivittäistavaroita tunnetusti halpaan hintaan”, sanoo Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtaja Harri Koponen tiedotteen mukaan.

Hankekehittäjänä noin 5000 kerrosalaneliön liikekeskittymässä toimii rakennusyhtiö Lehto. ”Nurmijärven kunta on ollut ketterä ja aktiivinen yhteistyökumppani, jonka kanssa olemme pystyneet etenemään verrattain ripeässä aikataulussa. Koronaviruksen sävyttäminä aikoina tämä on ollut erittäin tärkeää, jotta saamme alueelle uudet palvelut”, sanoo Lehdon aluejohtaja Kimmo Hyry tiedotteessa.